Onze Organisatie:  
Gabriëls Gehoorbescherming is ontstaan op 1 oktober 2005 door een overname van de afdeling gehoorbescherming van de firma van Boxtel hoorwinkels. Dhr. Gabriëls, directeur van Gabriëls Gehoorbescherming, is circa 26 jaar werkzaam geweest bij van Boxtel hoorwinkels. De eerste 19 jaar van zijn loopbaan was hij medewerker audicien- buitendienst waarna hij in 1999 leidinggevende werd van de afdeling gehoorbescherming. Als leidinggevende was hij verantwoordelijk voor het klant- en relatiebeheer, het productieproces en het leiding geven aan de medewerkers buitendienst. Medio 2005 besloot van Boxtel hoorwinkels het Business to Business gedeelte van de afdeling gehoorbescherming af te stoten en zich meer te gaan richten op de verkoop hoortoestellen aan particulieren. Dhr. Gabriëls zag voldoende potentie in dit marktsegment en besloot in overleg met van Boxtel hoorwinkels het Business to Business gedeelte onder te brengen in een eigen onderneming. Sinds de overname is Gabriëls Gehoorbescherming leverancier van o.a. op maat gemaakte gehoorbeschermers voor bedrijf en particulier, speciale muzikanten beschermers met vlakke demping, in-ear monitors en flexibele zwem- en slaapdoppen. Tevens zijn wij importeur en leverancier van diverse schoonmaak sets en ultrasone reinigingsapparatuur.
 
Uitbreiding Buitendienst:
Vanwege onze gunstige prijsstelling en onze hoge kwaliteit producten, zijn wij in enkele jaren flink gegroeid.  Hierdoor zitten er voortaan geen drie, maar iedere dag vier product specialisten op de weg, door het gehele land om U snel en vakkundig van dienst te kunnen zijn. Wij zijn leverancier van complete pakketten met alles erop en eraan. Als U bij ons besteld dan krijgt U een product, wat helemaal af is, dus geen bijkomende kosten meer. Uitgebreide pakketten, van een hoge kwaliteit tegen betaalbare prijzen.
 

Onze bedrijfsgegevens:

Gabriëls gehoorbescherming

Meidoornlaan 17

5161 TS Sprang-Capelle

Mobiel: 06-25082078

Tel:0416-284937

Email: info@gabriels-gehoorbescherming.nl

Kvk Tilburg: 18076605

Rabobank: 10.32.54.455

IBANCODE: NL RABO 0103 2544 55 BIC: RABO NL2U

 
>Gehoorbescherming, gehoorbeschermers, oordoppen, oordop, oordopjes,gehoorbescherming op maat, oordoppen op maat, otoplastieken, slaapdoppen, portofoon oordoppen, portofoon set, slaapdoppen op maat, muzikanten oordoppen, muzikanten gehoorbeschermers, in ears, in ear monitors, earplugs, festival oordopjes, werk oordoppen, uitgaan oordoppen, motor oordoppen Gehoorbescherming