KWALITEIT:
 Afbeelding invoegen   Afbeelding invoegen 

Kwaliteit en certificering:

Gabriëls gehoorbeschermers zijn getest volgens de EN352-2:2002 door BGIA, 0121, D-53754 Sankt Augustin (BRD) BGIA-Institut für Arbeitsschutz der Deutschen Gesetzlichen Unfallversicherung – Onze gehoorbeschermers zijn CE goedgekeurd. De Gabriëls gehoorbeschermers worden vervaardigd in ons Nederlandse NEN-EN-ISO 9001-200 gecertificeerde laboratorium.

Kwaliteit en voordelen: Om garant te kunnen staan voor de hoogste kwaliteit maakt Gabriels Gehoorbescherming gebruik van de beste materialen en daarbij horend vakmanschap. Alle medewerkers van Gabriels Gehoorbescherming zijn gediplomeerde audiciens en hebben al enkele jaren ervaring in de gehoorbranche.  Omdat de gehoorbeschermers op maat in ons Nederlands laboratorium verwerkt worden, zitten ze comfortabel en hebben ze een lange levensduur. Bovendien werken wij uitsluitend met CE goedgekeurde grondstoffen en demping filters, zie dempingwaarde. Onze Duitse dreve filters zorgen ervoor dat schadelijke geluiden worden tegengehouden, maar de spraakfrequentie goed verstaanbaar blijft. Hierdoor kunnen mensen in een lawaaiige omgeving met elkaar blijven communiceren.  Dreve filters zorgen ervoor dat ze nauwkeuriger zijn en beter tegen vuil en vetten kunnen. Onze gehoorbeschermers worden per individu op maat gemaakt en voorzien van een demping filter die is afgestemd op de specifieke behoefte van de gebruiker. Ze worden afgelakt met een Nano glas lak laag en voorzien van een dun maar sterk en comfortabel koordje. Comfortabel draagcomfort en nog horen wat U moet horen, is wel zo veilig tijdens Uw werkzaamheden. Kies daarom voor kwaliteit maatwerk voor Uw oren en niet voor goedkoop is duurkoop!

 

De Gabriëls Gehoorbeschermers zijn geschikt voor o.a.:
- Industrie

- Bouw / Wegenbouw

- Concert / discotheekbezoek

- Muziekprofessionals

- Beveiliging

- Motorrijders

- Hobby

  • Garantie: 3 maanden op pasvorm en 2 jaar op filters en materiaal.
  • Ook voor onderhoud kunt U bij ons terecht door middel van onze Controle/ Service.
  • Zie de dempingwaarde
>Gehoorbescherming, gehoorbeschermers, oordoppen, oordop, oordopjes,gehoorbescherming op maat, oordoppen op maat, otoplastieken, slaapdoppen, portofoon oordoppen, portofoon set, slaapdoppen op maat, muzikanten oordoppen, muzikanten gehoorbeschermers, in ears, in ear monitors, earplugs, festival oordopjes, werk oordoppen, uitgaan oordoppen, motor oordoppen Gehoorbescherming