GRATIS BEZOEK AAN HUIS/ BEDRIJF vanaf 1 set:

Afbeelding invoegen

Gabriëls gehoorbescherming bezoekt U GRATIS al vanaf 1 set in Nederland en vanaf 3 sets ook in het Vlaams sprekend deel van België. Natuurlijk kunt U ook GRATIS terecht om de oor afdrukken te laten maken, bij één van de 110 winkel adressen.(Download winkel bezoek brief).

Een bezoek voor 1 of 2 sets duurt wat langer dan dat U meer sets besteld, i.v.m. de juiste planning als wij weer bij U in de buurt zitten. Wij proberen zo kostenbesparend en milieu bewust te werken.

Zorg te allen tijde dat Uw oren schoon zijn tijdens de oor afdruk name, zodat wij goede oor afdrukken kunnen maken, een eerste vereiste voor goede pasvormen. Kortom als wij eenmaal de oor afdrukken bij U hebben afgenomen, is de levertijd circa 2,5 á 3 weken.

Particulier: besteld U een huisbezoek via onze webshop: www.gabriels-oordoppen.nl

Bedrijven: kunnen het bezoek doorgeven via ons contactformulier.

U kunt ook op ons kantoor adres komen in Sprang-Capelle, Meidoornlaan 17 om de oor afdrukken te laten maken. Dit kan echter alleen op afspraak Tel: 06-25082078.


 

>Gehoorbescherming, gehoorbeschermers, oordoppen, oordop, gehoorbescherming op maat, oordoppen op maat, otoplastieken, slaapdoppen, portofoon oordoppen,portofoon set, slaapdoppen op maat, muzikanten oordoppen, muzikanten gehoorbeschermers, in ears, in ear monitors Gehoorbescherming