GRATIS AANMEET SERVICE AL VANAF 1 set:

Afbeelding invoegen

Wij komen Gratis naar u toe, Ja, al vanaf 1 set. Waar en wanneer het U uitkomt

Gabrils Gehoorbescherming bezoekt uw bedrijf, club, vereniging of U als particulier al vanaf 1 set geheel gratis in Nederland en vanaf 3 sets ook in Belgi en een klein gedeelte van Duitsland. Echter niet op de wadden eilanden. Het bezoeken van uw bedrijf op locatie is op korte termijn te realiseren. Met de Gabrils aanmeetservice hoeft u niet langer de deur uit om de oor afdrukken te laten maken. Wij komen naar u toe. Waar en wanneer het U uitkomt. Wij werken alleen met gediplomeerde audiciens die de gehoorbeschermers aanmeten, zodat U zeker weet dat dit goed gebeurt.

Hoe het werkt:

  • Particulier:  U besteld gewoon via de bestel button bij ieder product en U wordt verder gestuurd naar onze webwinkel. Daar maakt U een keuze uit de eventuele opties en U betaald via ons veilige betaal systeem. Binnen 2 werkdagen wordt U gebeld of gemaild om een bezoek afspraak met U in te plannen.
  • Bedrijven: U kunt via ons contact formulier of de link bij ieder maat- product een bezoek doorgeven. Zet wel duidelijk Uw product van Uw keuze erbij met de eventuele opties. Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met U op.

Kwalitatief hoogwaardige gehoorbescherming begint met het maken van een kwalitatief hoogwaardige afdruk van de gehoorgang. Een van onze product specialisten komt waar en wanneer U wilt bij U langs om afdrukken van uw gehoorgang te maken.

  • Onze service is beschikbaar op werkdagen tussen 08.00 en 18.00 uur. Bij hoge uitzondering ook in de avond.
  • U betaald vooraf per Ideal, PayPal, Creditcard of Bankoverschrijving.
  • Onze specialist neemt binnen 2 3 werkdagen contact met U op voor een afspraak.
  • Zorg dat Uw oren schoon zijn om goede oor afdrukken te kunnen nemen.
  • U ontvangt Uw maat product ongeveer twee 3 weken nadat de oor afdrukken zijn gemaakt
  • Na een kwaliteit controle van Uw maat product sturen wij alles per postpakket aan U toe.
  • Wij hopen dat U jarenlang plezier mag hebben van onze maat-producten.
  • Wij doen er echt alles aan om U een product te leveren naar grote tevredenheid en zien U graag weer terug bij een eventuele vervanging.

Mocht een bezoek U niet uitkomen, dan kunt U ook altijd nog Gratis gebruik maken van één van de 100 winkels om de oor afdrukken te laten maken.

>Gehoorbescherming, gehoorbeschermers, oordoppen, oordop, gehoorbescherming op maat, oordoppen op maat, otoplastieken, slaapdoppen, portofoon oordoppen,portofoon set, slaapdoppen op maat, muzikanten oordoppen, muzikanten gehoorbeschermers, in ears, in ear monitors Gehoorbescherming