GRATIS BEZOEK AL VANAF 3 SETS:

Afbeelding invoegen
 
Gabriels gehoorbescherming bezoekt U op locatie geheel GRATIS vanaf 3 sets in Nederland en ook in het Vlaams sprekend deel van België. Een bezoek is meestal op korte termijn te realiseren en na circa 3 weken ontvangt U al het maat product.  Een bezoek kunt U hier doorgeven.  Heeft U slechts 1 of 2 sets nodig dan kunt U via één van de 110 winkels de benodigde oor afdrukken laten maken.
 

Goede oor afdrukken:

Zorg ten allen tijden als U winkel bezoekt, of als wij U bezoeken, dat de oren schoon zijn. Anders kunnen wij geen goede oor afdrukken van U maken. Goede afdrukken zorgen er  immers voor dat ook het eind product ook goed van pasvorm is.


Via één van de 110 winkels:

Mocht een bezoek U niet uitkomen dan kunt  U ook gebruik maken van één van de 110 winkels verdeeld over Nederland. U kunt hiervoor een winkel bezoek brief downloaden en printen met alle adressen via de link: 110 winkels 

U kunt ook op ons kantoor adres komen in Sprang-Capelle, Meidoornlaan 17 om de oor afdrukken te laten maken. Dit kan echter alleen op afspraak Tel: 06-25082078.


>Gehoorbescherming, gehoorbeschermers, oordoppen, oordop, gehoorbescherming op maat, oordoppen op maat, otoplastieken, slaapdoppen, portofoon oordoppen,portofoon set, slaapdoppen op maat, muzikanten oordoppen, muzikanten gehoorbeschermers, in ears, in ear monitors Gehoorbescherming