GRATIS BEZOEK AAN HUIS/ BEDRIJF vanaf 3 sets:

Afbeelding invoegen

Gabriëls gehoorbescherming bezoekt U Gratis op locatie bij U Thuis/ Bedrijf al vanaf 3 sets in Nederland en ook in het Vlaams deel van België.

Goede oor afdrukken:

Zorg ten allen tijden als U winkel bezoekt, of als wij U bezoeken, dat de oren schoon zijn. Anders kunnen wij geen goede oor afdrukken van U maken. Goede afdrukken zorgen er  immers voor dat ook het eind product ook goed is. Maak een afspraak via ons contact formulier.


Voor 1 of 2 sets kunt U in Nederland ook bezocht worden. Hiervoor berekenen wij echter € 25,00 ex. B.T.W. per set aan voorrijkosten. Vanaf 3 sets is dit geheel gratis!! Een bezoek voor 1 of 2 sets duurt langer dan normaal, omdat wij dit zorgvuldig en kosten besparend moeten inplannen.


Via een winkel:

Mocht een bezoek U niet uitkomen dan kunt  U ook gebruik maken van één van de 110 winkels verdeeld over Nederland. U kunt hiervoor een vouchier downloaden en printen met alle adressen via de link: 110 winkels

U kunt ook op ons kantoor adres komen in Sprang-Capelle, Meidoornlaan 17 om de oor afdrukken te laten maken. Dit kan echter alleen op afspraak Tel: 06-25082078.

 

 

 

>Gehoorbescherming, gehoorbeschermers, oordoppen, oordop, gehoorbescherming op maat, oordoppen op maat, otoplastieken, slaapdoppen, portofoon oordoppen,portofoon set, slaapdoppen op maat, muzikanten oordoppen, muzikanten gehoorbeschermers, in ears, in ear monitors Gehoorbescherming