Het inzetten van gehoorbeschermers

 

 

 

 

Hoe onderscheid je rechts van links?

In de meeste gevallen heeft het rechter oordopje een rood serienummer en het linker oordopje een blauw serienummer. Bij sommige kleuren gebruiken we blauw (links) en wit (rechts) om ervoor te zorgen dat de markering duidelijk zichtbaar is op het oppervlakte.

 

Soort materiaal:

Hard materiaal gehoorbeschermers zijn al zeer glad, deze kunt U makkelijk in het oor krijgen.  De Zachte beschermers zijn wat stroever, smeer deze in met wat vaseline of water, zodat ze zeker in het begin wat makkelijker het oor in gaan.

  

 

De gehoorbescherming plaatsen:

Pak de gehoorbeschermer aan het greepje vast en houd deze zo dat het greepje bovenaan zit. Plaats de punt van de gehoorbeschermer in uw gehoorgang en draai deze een beetje naar voren en een beetje naar achteren. U voelt dat deze naar binnen gaat. Duw deze zo dat deze niet dieper in het oor gaat.

 

De gehoorbescherming verwijderen:

Bij gladde gehoorbeschermers of slaapdoppen: Trek je oor een beetje naar achteren en druk op de onderkant van uw oor het oordopje komt zo vanzelf los. Pak het oordopje vast en draai het naar voren terwijl je het uit je oor haalt. Bij diegene met een greepje: voorzichtig aan het greepje draaiend en trekkend uit U oor bewegen.

 

Nuttige tip:

Begin de nieuwe gehoorbeschermer circa 2 uur te dragen, daarna 4 uur, daarna wat meer. Uw oor moet er even aan wennen. Ook al heeft U al eerder oordoppen op maat gehad. De nieuwe zitten misschien wat strakker door het vervormen van Uw gehoorgang in de loop der jaren. Deze nieuwe beschermers zijn weer helemaal op maat van de huidige pasvorm van Uw oren gemaakt, door middel van de nieuwe oorafdrukken.

 

 

 


>Gehoorbescherming, gehoorbeschermers, oordoppen, oordop, oordopjes,gehoorbescherming op maat, oordoppen op maat, otoplastieken, slaapdoppen, portofoon oordoppen, portofoon set, slaapdoppen op maat, muzikanten oordoppen, muzikanten gehoorbeschermers, in ears, in ear monitors, earplugs, festival oordopjes, werk oordoppen, uitgaan oordoppen, motor oordoppen Gehoorbescherming