Bericht schrijven >

Goed deskundig advies en zeer goede oordoppen voor festivals.

Rik Luijten
Alweer toe aan de tweede set gehoorbescherming van Gabriëls. En ook nu weer een topservice. Bij de laatste set niet geheel tevreden met passing maar is door Hans perfect opgelost. Zeer tevreden over Gabriëls Gehoorbescherming. Echt een aanrader.

Henk van Meijl
  Gebruiken al enkele jaren 3 weg in-earssysteem voor de zangoptredens van mijn dochter Suxie Roose. Tot grote tevredenheid van ons beiden.
Zeer goede en snelle service van Gabriels gehoorbescherming en daarnaast ook nog ens een zeer schappelijke prijs. verschillende systemen zijn geprobeerd maar toch blijft deze een van de beste.

Gabriels staat bij ons hoog in het vaandel voor de levering van onze in-ear systemen. Bedankt daarvoor

Ga zo door Chapeau,

Groetjes Peter van Ineveld en Suzie Roose

Suzie Roose
Mei 2017: TOP, zeer goede service!!!

Nico Peeters
Maart 2016: Setje gekocht met aansluiting voor portofoon, goed geregeld en top kwaliteit

Gerard Barendse
27 oktober 2017 H.Neggers
Prima service en snelle levering.

H.Neggers
Juli 2017
Wat een geweldige service en prachtige producten. Wij hadden de vrijdag voor de vakantie alles aan laten meten. Wij wisten dat het door de vakantie een week of vier a vijf kon duren. De volgende donderdag lag de factuur op de mat, ik dacht nou die betaal ik later wel. Krijg ik vrijdagmiddag een mail waarin staat dat mijn producten zaterdagmorgen zullen arriveren. Heb maar gelijk betaald.

Top geregeld. Hartelijk dank.
Vandaag de eerste rit met de motor gemaakt. Was perfect.

Tot over 4 jaar en 11 maanden.

Erik Dijkstra
Beste Hans Gabriëls,

De oordoppen zijn binnen..
ze slapen FANTASTISCH..!
hartelijk dank voor de goede zorg.

Hgr
Marco van de Groep.

M.van de Groep
Hoi Hans, Even kwijt dat ik blij ben met de oordopjes. Nieuwe filter is beter. Geven me rust en ben niet helemaal afgesloten van de omgeving.

Bedankt!!

Met vriendelijke groet,

Dennis Visser
Backoffice


Dennis Visser
Geachte heer Gabriels,

Begin deze week hebben wij de monitoren en gehoorbescherming ontvangen. Dank u wel voor het supersnel afhandelen van deze order. De dames hebben de afgelopen avonden geoefend met de monitoren en zijn er zeer blij mee. Zelf heb ik nog niet de tijd genomen om de bescherming te passen, maar ik heb er alle vertrouwen in dat het in orde is.
Nogmaals bedankt voor het zo snel leveren van de monitoren.

Met vriendelijke groeten,
Dennis Münninghoff


Dennis Münninghoff


Bericht schrijven >

>Gehoorbescherming, gehoorbeschermers, oordoppen, oordop, oordopjes,gehoorbescherming op maat, oordoppen op maat, otoplastieken, slaapdoppen, portofoon oordoppen, portofoon set, slaapdoppen op maat, muzikanten oordoppen, muzikanten gehoorbeschermers, in ears, in ear monitors, earplugs, festival oordopjes, werk oordoppen, uitgaan oordoppen, motor oordoppen Gehoorbescherming