Onze nieuwe 36 maanden garantie verzekerd:


  • 36 maanden EXTRA garantie+ onderhoud product

  • Extra bij Hard materiaal een schoonmaak set t.w.v. € 12,50 ex.
  • Extra bij Zacht materiaal een spray flacon van 100 ml. t.w.v. € 8,00 ex.
  • Bij verlies heeft U 36 maanden garantie vanaf factuur datum
  • Bij beschadiging heeft U 36 maanden garantie vanaf factuur datum
  • Bij filter wisseling of vervanging of reparatie
  • Geen eigen risico
  • U betaald alleen verzendkosten per claim

U kunt deze extra garantie afsluiten voor € 25,00 ex. BTW per set en dit komt ook op Uw pasje te staan, zodat U verzekerd bent voor verlies en of beschadiging van Uw maatwerk product voor maar liefst 3 jaar.

 

Dit geld voor alle maat producten helaas niet voor de muzikanten- concert bezoeker oordoppen op maat of elektro.

 

Hoe te werk gaan:

Bij verlies of beschadiging binnen de eerste 3 jaar, stuurt U een mail naar info@gabriels-gehoorbescherming.nl om een nieuwe otoplastiek te bestellen, U stuurt ook een kopie van Uw pasje door a.u.b.. Bij een filter wisseling, reparatie of klacht dient U de gehoorbeschermers naar ons op te sturen, met een begeleidend schrijven. Zet goed Uw afzender op de zending. Staat er op Uw pasje dat er een 36 maanden garantie op zit, dan kost het alleen de verzendkosten. Heeft U geen garantie afgesloten en U heeft de set verloren of defect, dan betaald U het normale geldende tarief van een nieuwe gehoorbeschermers set. Valt het nog onder de oude verzekering, dan kunt U de voorwaarden achter op Uw gebruiksaanwijzing vinden.

Zenden aan:

Gabriels gehoorbescherming

Meidoornlaan 17

5161TS Sprang-Capelle

 

 

 


 

 


 

>Gehoorbescherming, gehoorbeschermers, oordoppen, oordop, oordopjes,gehoorbescherming op maat, oordoppen op maat, otoplastieken, slaapdoppen, portofoon oordoppen, portofoon set, slaapdoppen op maat, muzikanten oordoppen, muzikanten gehoorbeschermers, in ears, in ear monitors, earplugs, festival oordopjes, werk oordoppen, uitgaan oordoppen, motor oordoppen Gehoorbescherming