GRATIS BEZOEK AL VANAF 1 SET

Afbeelding invoegen
 
Gabriels gehoorbescherming bezoekt U op locatie geheel GRATIS vanaf 1 set in Nederland en vanaf 3 sets ook in het Vlaams deel van België. Een bezoek is meestal op korte termijn te realiseren en na circa 3 weken ontvangt U al het maat product.  Een bezoek kunt U hier doorgeven.  U kunt voor 1 of 2 sets natuurlijk ook via één van de 110 winkels gaan.
 
Een bezoek voor 1 of 2 sets in Nederland:
Een bezoek aan Huis/ Bedrijf is voor 1 set ook mogelijk en GRATIS alleen in Nederland en niet op de Wadden- eilanden. Een bezoek voor 1 set moet wel meestal goed ingepland worden, als wij weer bij U in de buurt zitten, dit om kosten en tijd besparend te kunnen werken. Het is een extra service van ons bedrijf. Heeft U alles snel nodig dan kunt U ook via één van de 110 winkels de oor afdrukken laten maken, Download en Print hiervoor de winkel bezoek brief. Een bezoek kunt U hier doorgeven.  Als U een bestelling heeft gedaan, nemen wij binnen 3 werkdagen contact met U op.
 

Goede oor afdrukken:

Zorg ten allen tijden als U winkel bezoekt, of als wij U bezoeken, dat de oren schoon zijn. Anders kunnen wij geen goede oor afdrukken van U maken. Goede afdrukken zorgen er  immers voor dat ook het eind product ook goed is.


Via één van de 110 winkels:

Mocht een bezoek U niet uitkomen dan kunt  U ook gebruik maken van één van de 110 winkels verdeeld over Nederland. U kunt hiervoor een VOUCHIER downloaden en printen met alle adressen via de link: 110 winkels 

U kunt ook op ons kantoor adres komen in Sprang-Capelle, Meidoornlaan 17 om de oor afdrukken te laten maken. Dit kan echter alleen op afspraak Tel: 06-25082078.


>Gehoorbescherming, gehoorbeschermers, oordoppen, oordop, gehoorbescherming op maat, oordoppen op maat, otoplastieken, slaapdoppen, portofoon oordoppen,portofoon set, slaapdoppen op maat, muzikanten oordoppen, muzikanten gehoorbeschermers, in ears, in ear monitors Gehoorbescherming