GRATIS BEZOEK AAN HUIS/ BEDRIJF al vanaf 3 sets:

Afbeelding invoegen

Gabriëls gehoorbescherming bezoekt U GRATIS al vanaf 3 sets in Nederland en ook in het Vlaams sprekend deel van België. Wij bezoeken niet op de wadden- eilanden. Natuurlijk kunt U ook GRATIS terecht om de oor afdrukken te laten maken, bij één van de 110 winkel adressen.(Download winkel bezoek brief).

Zorg te allen tijde dat Uw oren schoon zijn tijdens de oor afdruk name, zodat wij goede oor afdrukken kunnen maken, een eerste vereiste voor goede pasvormen. Kortom als wij eenmaal de oor afdrukken bij U hebben afgenomen, is de levertijd circa 2,5 á 3 weken.

  U kunt ook op ons kantoor adres komen in Sprang-Capelle, Meidoornlaan 17 om de oor afdrukken te laten maken. Dit kan echter alleen op afspraak Tel: 06-25082078.


  Bezoek voor 1 of 2 sets:
  Een bezoek voor 1 of 2 sets in Nederland is ook mogelijk, de kosten hiervoor bedragen € 25,00 ex. extra per set. Dit duurt meestal langer dan dat U gewoon via een winkel de oor afdrukken laat maken, omdat dit door een externe buitendienst ingepland moet worden. U kunt dit doorgeven via onze contact pagina.

  Note;

  Wij bezoeken U vanaf 3 sets geheel Gratis op locatie in Nederland en het Vlaams deel van België. Bij slechts 1 of 2 sets berekenen wij € 25,00 ex. per set extra aan voorrijkosten. Heeft U afgesproken voor 3 sets of meer en er zijn door afwezigheid of ziekte toch maar 1 of 2 personen aanwezig, dan wordt er € 25,00 ex. per set in rekening gebracht.

  Bel anders 24 uur van te voren even af of mail ons op tijd: info@gabriels-gehoorbescherming.nl

   

   

   

  >Gehoorbescherming, gehoorbeschermers, oordoppen, oordop, gehoorbescherming op maat, oordoppen op maat, otoplastieken, slaapdoppen, portofoon oordoppen,portofoon set, slaapdoppen op maat, muzikanten oordoppen, muzikanten gehoorbeschermers, in ears, in ear monitors Gehoorbescherming