Productie gehoorbeschermers:
Afbeelding invoegen    Afbeelding invoegen  Afbeelding invoegen Schermafbeelding 2023-07-10 om 15.46.20
  
    

De productie van uw gehoorbeschermers is en blijft puur maatwerk, ze worden handmatig en één voor één gemaakt. Eerst word de oorafdruk gescand en opgeslagen in onze computers, daarna 3 D geprint en met de hand geschuurd, gefreesd en verder gelakt, kanaal geboord en filter geplaatst.  Serienummer word in gegoten en er word een pasje gemaakt met serienummer vermelding om later eventueel bij te kunnen bestellen. Uw gehoorbeschermers worden zo op de duizendste millimeter gemaakt voor een comfortabel en perfect draagcomfort. Een laatste controle volgt, alles wordt voorzien van een koord en kledingklem, in een etui geplaatst en het product is klaar voor gebruik. De gehoorbeschermers worden zowel in hard ( acrylaat ), als in zacht ( biopor ) materiaal gemaakt.
Wij wensen U alvast een goede en comfortabele gehoorbescherming toe en veel draagplezier, zodat U Uw gehoor optimaal kunt beschermen tegen lawaai.
 

 
>Gehoorbescherming, gehoorbeschermers, oordoppen, oordop, oordopjes,gehoorbescherming op maat, oordoppen op maat, otoplastieken, slaapdoppen, portofoon oordoppen, portofoon set, slaapdoppen op maat, muzikanten oordoppen, muzikanten gehoorbeschermers, in ears, in ear monitors, earplugs, festival oordopjes, werk oordoppen, uitgaan oordoppen, motor oordoppen Gehoorbescherming