Oor afdrukken maken: 
  
Voorbereiding:
Nadat er een afspraak is gemaakt voor het aanmeten van de gehoorbescherming is het verstandig een strakke planning te maken. Deze planning zorgt ervoor dat het aanmeten zo efficiënt mogelijk zal verlopen. Er worden vijf medewerkers per kwartier behandeld, deze werkwijze is gunstig voor de afnemer en de werknemer staat maar even op non-actief. Bij voorkeur richt u een rustige kamer in met 5 stoelen, een stopcontact is noodzakelijk. Verder is het raadzaam uw medewerkers te vragen de oren vooraf goed schoon te laten maken. Mocht u een bedrijfsarts hebben laat deze dan kijken of er geen medewerkers zijn met verstopte oren. Overige bijzonderheden aan de oren, zoals operaties, horen wij ook graag voorafgaand aan de afname.

Afname:
Het oor wordt door een van onze medewerkers grondig geïnspecteerd waarna er een earpad (watje) wordt ingebracht. Vervolgens wordt er siliconen materiaal in het oor gespoten dat vijf minuten moet uitharden. Na de uitharding wordt de mal, die inmiddels rubber is geworden, voorzichtig uit het oor gehaald. Deze mal wordt naar het laboratorium gestuurd. Op basis van deze mal wordt uiteindelijk, op een honderdste nauwkeurig, uw gehoorbeschermer gemaakt.
 

  • oor inspectie
  • Watje ( earpad) plaatsen
  • Tot voorbij 2e knik plaatsen
  • Oren opvullen met siliconen materiaal, wat 5 minuten moet uitharden, om een precies afgietsel van het oor te krijgen. 
    Wachten totdat alles goed uitgehard is en een soort rubberen vorm is geworden.
  •  Ondertussen worden naam en type op de zakjes genoteerd
  •  Voorzichtig de oorafdrukken eruit halen, zodat ze verwerkt kunnen worden op het laboratorium tot een gehoorbeschermer.
>Gehoorbescherming, gehoorbeschermers, oordoppen, oordop, oordopjes,gehoorbescherming op maat, oordoppen op maat, otoplastieken, slaapdoppen, portofoon oordoppen, portofoon set, slaapdoppen op maat, muzikanten oordoppen, muzikanten gehoorbeschermers, in ears, in ear monitors, earplugs, festival oordopjes, werk oordoppen, uitgaan oordoppen, motor oordoppen Gehoorbescherming