>Gehoorbescherming Gehoorbescherming
Innovatie:
Innovatie is een kernwaarde van onze organisatie, mede hierdoor hebben wij onze producten zo weten te optimaliseren dat u te allen tijde verzekerd bent van de beste kwaliteit. Naast innovatie besteed Gabriels Gehoorbescherming veel aandacht aan productverbetering. Door positieve en/of negatieve feedback uit de praktijk worden de gehoorbeschermers aangepast voor optimaal en duurzaam gebruik. Door deze wisselwerking kan Gabriels Gehoorbescherming producten leveren die perfect aansluiten op het gebruik in de praktijk. Momenteel maken wij onze gehoorbeschermers met 3D printers en worden ze daarna met de hand verder afgewerkt. Dit zorgt voor een nog nauwkeuriger pasvorm en fijner draagcomfort.
 
Praktijkvoorbeeld 1: Het harde materiaal 

Afbeelding invoegen

We zagen in de praktijk dat bij veel gehoorbeschermers van hard materiaal de aanpakgreepjes snel afbraken wanneer de gebruiker deze per ongeluk liet vallen op een harde ondergrond. Een probleem waar alle gehoorbescherming leveranciers mee zitten. Door feedback uit de praktijk hebben we het product op dit punt verbeterd. Voorheen werden de aanpakgreepjes zeer dun gemaakt bij de productie, nu worden ze een stuk dikker gemaakt.    
Door deze productverbetering kunnen de grepen bijna niet meer afbreken en zorgen ze voor minder wrijvingsgeluid van het draagkoord. Daarnaast zijn ze nu steviger en zeer makkelijker vast te pakken, met het in en uit halen.  

Praktijkvoorbeeld 2: Het zachte materiaal
Afbeelding invoegen      
We zagen in de praktijk dat bij veel gehoorbeschermers van zacht materiaal de inwerking van het oorsmeer verpulvering van de gehoorbeschermer veroorzaakte. Daarnaast hadden ze een kortere levensduur. Door het gebruik van gecoat biopor materiaal hebben we het product verbeterd. De gehoorbeschermer is nu voorzien van een beschermende coating waardoor de levensduur aanzienlijk vergroot is. Daarnaast zijn de beschermers makkelijker in te brengen en hebben ze een opvallende blauwe kleur waardoor ze makkelijk terug te vinden zijn.  

Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen
Onze rechter gehoorbeschermers worden voorzien van een rood serienummer en de linker van een blauw serienummer.  Makkelijk herkenbaar wat rechts of links is.
>Gehoorbescherming, gehoorbeschermers, oordoppen, oordop, oordopjes,gehoorbescherming op maat, oordoppen op maat, otoplastieken, slaapdoppen, portofoon oordoppen, portofoon set, slaapdoppen op maat, muzikanten oordoppen, muzikanten gehoorbeschermers, in ears, in ear monitors, earplugs, festival oordopjes, werk oordoppen, uitgaan oordoppen, motor oordoppen Gehoorbescherming