>Gehoorbescherming Gehoorbescherming
Innovatie:
Innovatie is een kernwaarde van onze organisatie, mede hierdoor hebben wij onze producten zo weten te optimaliseren dat u te allen tijde verzekerd bent van de beste kwaliteit. Naast innovatie besteed Gabriels Gehoorbescherming veel aandacht aan productverbetering. Door positieve en/of negatieve feedback uit de praktijk worden de gehoorbeschermers aangepast voor optimaal en duurzaam gebruik. Door deze wisselwerking kan Gabriels Gehoorbescherming producten leveren die perfect aansluiten op het gebruik in de praktijk. Momenteel maken wij onze gehoorbeschermers met 3D printers en worden ze daarna met de hand verder afgewerkt. Dit zorgt voor een nog nauwkeuriger pasvorm en fijner draagcomfort.
 
 
Hard of Zacht materiaal:
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen
        Hard materiaal                                                  Zacht materiaal    
 
Hard materiaal: is gemaakt van acrylaat en kan daardoor niet vervormen. Door de anti allergie glaslaklaag, zijn deze beschermers bijzonder glad, waardoor deze makkelijk in en uit het oor te halen zijn. Het materiaal is massiever dan Zacht materiaal en dempt hierdoor circa 7 dB meer. Omdat het oppervlak superglad is, blijft deze ook langer schoon. Hard materiaal wordt sterk aangeraden voor mensen die vuil werk hebben en die een zeer zware demping nodig hebben. Hard materiaal wordt standaard als doorzichtig transparant geleverd. Trekt geen stof aan, dus uitermate geschikt voor de bouw of voor beroepen met veel stof of vuil. Hard materiaal heeft een langere levensduur, gaat makkelijker in het oor en is afgelakt met een Nano antibacteriële  Nano laklaag., dempt beter en is beter schoon te houden.

Zacht materiaal: is gemaakt van flexibel biopor materiaal. De eigenschap van biopor is dat het meebeweegt met de gehoorgang bij praten en kauwen tijdens het dragen. Het materiaal is ook gecoat met een flexibele coating die tegen jeuk en irritatie beschermt. Zacht materiaal wordt door vele mensen als comfortabeler ervaren, maar gaat wel wat moeilijker in en uit het oor, omdat het materiaal stroever is. Standaard leveren wij de zachte beschermers in een blauwe kleur, vanwege verkleuring door de inwerking van het oorsmeer. Zeer geschikt voor motorrijders. Zacht materiaal dempt 7 dB minder dan Hard materiaal.

Eigenschappen: Alle beschermers dempen het schadelijke geluid terug tot een veilig niveau en laten de spraak en waarschuwingssignalen nog redelijk goed door. Gehoorbeschermers hebben alleen zin als ze ook daadwerkelijk worden gedragen. Ze moeten dus prettig zitten en als comfortabel worden ervaren. Zeer belangrijk is zodoende de afdruk die van de gehoorgang wordt gemaakt, deze garandeert in grote mate een prettige gehoorbeschermer, ongeacht welk materiaal gebruikt wordt. Daarnaast moet spraak verstaanbaar mogelijk blijven in combinatie met een zeer goede demping. De persoonlijke gehoorbeschermers van Gabriëls voldoen aan al deze eigenschappen.

Let op: Bij zowel Hard als Zacht materiaal geldt, dat de gehoorbeschermers altijd aan de aanpak ( greepje ) in en uit het oor gehaald dienen te worden. Ze mogen nooit aan het koord eruit getrokken worden. Dit is niet goed voor de gehoorgang  (beschadigingen), ook het koord kan tegenwoordig maar een bepaalde trekkracht hebben. Hier zit namelijk een breuk beveiliging in. Dit is verplicht gesteld door de Arbo.

Opties:
  • Kleur: U kunt een andere kleur kiezen dan transparant.
  • Detectiekogel ingieten: verplicht voor de voeding verwerkende sector heeft een meerprijs van € 3,00 per set.    
>Gehoorbescherming, gehoorbeschermers, oordoppen, oordop, oordopjes,gehoorbescherming op maat, oordoppen op maat, otoplastieken, slaapdoppen, portofoon oordoppen, portofoon set, slaapdoppen op maat, muzikanten oordoppen, muzikanten gehoorbeschermers, in ears, in ear monitors, earplugs, festival oordopjes, werk oordoppen, uitgaan oordoppen, motor oordoppen Gehoorbescherming