Verzekering tegen verlies/ beschadiging:
 
 

Als U kiest voor een aanvullend pakket bij Uw gehoorbeschermers op maat: een zeer voordelig schoonmaak set + gratis verzekering, dan gelden voor de verzekering de volgende voorwaarden:

 

        De verzekering geldt voor een periode van 2 jaar, vanaf de factuurdatum.

        Er geldt bij verlies of beschadiging een eigen risico van € 20,00  per kant ex. BTW

        Bij verzending van de vervangende beschermer worden verzendkosten berekend.

        De beschermer wordt altijd in dezelfde uitvoering geleverd, dan die ook eerder is geleverd. Dus geen motorrijder uitvoering, als U eerder een normale uitvoering had met koord+klem.

        De vervangingsgarantie geldt alleen voor de beschermers en is dus niet van toepassing op eventuele koordjes, communicatiemiddelen of etuis.

        De vervanging garantie is persoon gebonden en derhalve niet overdraagbaar.

        Bij het verstrijken van de 2 jaar, vallen Uw beschermers niet meer onder de vervanging garantie en worden er de dan ook de dan geldende prijzen berekend.

LET OP: Bewaar Uw oor afdrukken altijd 5 jaar lang, deze hebben wij namelijk nodig bij verlies en of beschadiging. Heeft U deze niet meer dan moeten wij helaas extra kosten in rekening brengen voor het maken van nieuwe  oor afdrukken. U krijgt deze oor afdrukken bij elke nieuwe set aangeleverd.

>Gehoorbescherming, gehoorbeschermers, oordoppen, oordop, gehoorbescherming op maat, oordoppen op maat, otoplastieken, slaapdoppen, portofoon oordoppen,portofoon set, slaapdoppen op maat, muzikanten oordoppen, muzikanten gehoorbeschermers, in ears, in ear monitors Gehoorbescherming