BETAALWIJZE voor maat producten:

 

Via een winkel:

Als U via een winkel gaat worden er daar oor afdrukken van U gemaakt. Deze worden opgestuurd naar Gabriels gehoorbescherming. Zodra wij de oor afdrukken ontvangen hebben krijgt U van ons een factuur om vooraf te kunnen betalen. Onze maat producten worden uitgeleverd indien klaar als Uw betaling bij ons is ontvangen. De levertermijn ligt tussen de 2,5 en 3 weken. U krijgt van ons altijd een track en trace code wanneer wij het verzonden hebben.

 

Via een bezoek:

Zodra wij de oor afdrukken verwerkt hebben krijgt U bij 1 of 2 sets altijd de factuur vooraf om voor de aflevering te kunnen betalen. Bij 3 sets of meer en voor Bedrijven ontvangt U de factuur bij aflevering. De levertermijn ligt tussen de 2,5 en 3 weken. U krijgt van ons altijd een track en trace code wanneer wij het verzonden hebben. Onze betaling termijn bedraagt binnen 14 dagen.

 

 


>Gehoorbescherming, gehoorbeschermers, oordoppen, oordop, gehoorbescherming op maat, oordoppen op maat, otoplastieken, slaapdoppen, portofoon oordoppen,portofoon set, slaapdoppen op maat, muzikanten oordoppen, muzikanten gehoorbeschermers, in ears, in ear monitors Gehoorbescherming